Stem op Samen Sterk bij de Rabo Clubactie!

Ook dit jaar is er weer de Rabo Clubsupportactie, georganiseerd door Rabobank Groene Hart Noord. Bij deze actie is er een bedrag door de Rabobank beschikbaar gesteld, wat vervolgens onder de deelnemende verenigingen verdeeld zal worden. Ook Damvereniging Samen Sterk doet komend jaar weer mee!

Leden van Rabobank Groene Hart Noord brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren. In totaal mag iedereen die een rekening bij de Rabobank Groene Hart Noord heeft en Lid is bij de Rabobank vijf stemmen uitbrengen over drie verschillende verenigingen.

Mijn verzoek aan jullie is dan ook om wederom massaal de stemmen uit te brengen op Damvereniging Samen Sterk! En natuurlijk ook deze informatie te verspreiden aan familie, vrienden, buurmannen en buurvrouwen, collega’s etc.

Meer informatie is te vinden op https://www.rabo-clubsupport.nl/groene-hart-noord/deelnemers/details/95020-damvereniging-samen-sterk

Dit bericht werd geplaatst in Overig. Bookmark de permalink .

Plaats een reactie